Hoopdance bij Parnassos

Hoopdance bij Parnassos

Aansluitend aan de beginnerscursus hoopdance 1 start 14 april 2016 een cursus hoopdance 2 op intermediate niveau bij Parnassos Cultureel Centrum in Utrecht. Ook deze cursus is op donderdagen van 17.30-18.45 uur.

Hoopdance is meer dan dansen met een hoepel. Het geeft heel veel plezier, het is een fijne manier om te ontspannen en je komt er ook nog eens goed voor je figuur! Bekende sterren als Beyoncé gebruiken de hoepel ook om in shape te blijven.

In hoopdance 2 bouwen we verder vanaf de basis. Je gaat werken aan een aantal meer gevorderde en gewilde bewegingen als shoulder hooping, leghooping, rolls, isolaties en wedgies. Daarnaast besteden we extra aandacht aan je out-flow naast je in-flow, en het ‘voelen’ van de hoepel zodat je vrijer kunt dansen met de hoepel. Aan het eind van de cursus heb je een nog bredere collectie aan bewegingen om mee te dansen in jouw eigen verder ontwikkelde flow.

Je moet al wel een basis aan hoopdance hebben voor deze cursus. Cursus hoopdance 1. Twijfel je over je niveau? Neem even contact op met me via Liza@livetoplay.nl, dan kunnen we even overleggen of de cursus geschikt is voor je.

Inschrijven kan via Parnassos Cultureel Centrum

Let’s hoop!