Er staan weer workshops in de planning!

Hoepels

Vrijdag 5 juni 14.00-16.00 uur Thema workshop shoulder/chesthooping

Maandag 8 juni 14.00-16.00 uur Thema workshop leghooping

Vrijdag 12 juni 12.00-14.00 uur Beginnersworkshop hoopdance

Vrijdag 12 juni 14.00-16.00 uur Thema workshop isolations

Donderdag 16 juni 19.30-21.00 uur Thema workshop jumps

De workshops vinden in principe plaats in Park Lepelenburg, bij slecht weer zal ik een binnenlocatie regelen.

Kosten voor de workshops zijn € 20,00,
(indien het een binnenlocatie wordt, zijn de kosten € 22,50)

plaatsen zijn beperkt, dus meld je snel aan via Liza@livetoplay.nl

Beginnersworkshop hoopdance

Hier leer je in 2 uur de basis van hoopdance. Het draaien van de hoepel om je middel, maar ook om je handen. Aan het eind van de workshop kun je met deze basis zelf het park in en gaan dansen en je eigen hoopdance stijl te ontwikkelen.

Niveau: beginner

Themaworkshop shoulder/ chesthooping

Heb je al een basis in hoopdance, en met je op zoek naar meer bewegingen om je flow uit te breiden? Wil je graag chest/shoulder hoopen maar het lukt niet? Kom dan deze workshop volgen. De hoepel hooghouden om je borst en schouders is een speciale beweging waar veel dingen samen moeten komen. Tijdens deze workshop gaan we daar mee aan de slag. Ik leg stap voor stap de techniek uit. Aan het eind heb je hopelijk door hoe het moet, en is het daarna veel oefenen en doen!

Niveau: Intermediate

Thema workshop leghooping

Het hoepelen om je benen en knieeën is een beweging om je flow mee uit te breiden. Je hebt dan je armen vrij om te bewegen en dansen! Maar hoe kom je er weer uit, als je eenmaal aan het leghooping bent? En lopen met leghooping, hoe doe ik dat? Allemaal dingen die tijdens deze workshop aan bod komen

Niveau: Beginner+/Intermediate

Thema workshop isolations

Een isolatie is wanneer je de hoepel zo beweegt dat het lijkt of deze stil staat, en jij er om heen wel beweegt. Isolaties zijn mooi om een rustmoment in je hoopdance te krijgen en zien er erg mooi uit. Ze zijn ook goed om spieren mee te kweken, ook al lijkt het niet zo. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de basis isolatie, met 2 handen en met 1 hand, en hoe je vanuit andere bewegingen in een isolatie kunt komen.

Niveau: Beginner+/Intermediate

Thema workshop jumps

Jumps creeëren overgangen in je flow, ze doorbreken het spinnen en geven speelheid aan je flow. Tijdens deze workshop leer ik je verschillende jumpthroughs en stepthroughs aan, die ook vanuit verschillende bewegingen beginnen. Het is dus fijn als je al enige basis in hoopdance hebt, en een aantal bewegingen kent of iig hebt geoefend.

Niveau Beginner+/Intermediate