Cursussen

Beginnerscursus hoopdance

Kan je nog niet hoepelen of hoopdansen? Heb je in het park of op een festival mensen zo mooi zien dansen met een hoepel en wil je dat ook? Dat kan!

Tijdens de cursus leer je de basis van de hoopdance. Je begint met het hoepelen om je middel. Iedere week leer je er een paar nieuwe bewegingen bij en krijg je steeds meer gevoel voor het omzetten van de bewegingen in hoopdance. Aan het eind van de cursus heb je een mooie basis voor hoopdance, met een collectie aan bewegingen om uren te blijven dansen met een hoepel.

Wat leer je:
-Diverse hoopdance bewegingen, beginnend met hoepelen om je middel
-Overgangen van bewegingen
-Het ontwikkelen van je eigen flow en stijl
-Het verbinden van je hoopdance met de muziek

Vóór de zomervakantie start nog een cursus hoopdance zodat je met het mooie weer en op vakantie lekker los kan gaan! Het is een korte cursus van 6 weken voor 75 euro. De lessen zijn op de vrijdagochtend in Utrecht west van het Majella Park. Cursusdata:  3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli. Tijd 10.00-11.30 uur. Aanmelden via Liza@livetoplay.nl 

Volgend seizoen gaat weer een beginnerscursus van start bij Cultureel Centrum Parnassos. Via de site van Parnassos kun je je inschrijven!

IMG_1307

Intermediate-cursus hoopdance 

In de intermediate-cursus bouwen we verder vanaf de basis. Je gaat werken aan een aantal meer gevorderde en gewilde bewegingen als shoulderhooping, leghooping, rolls, isolaties en wedgies. Daarnaast besteden we extra aandacht aan je out-flow naast je in-flow, en het ‘voelen’ van de hoepel zodat je vrijer kunt dansen met de hoepel. Aan het eind van de cursus heb je een nog bredere collectie aan bewegingen om mee te dansen in jouw eigen verder ontwikkelde flow.

Wat leer je:

-Diverse hoopdance bewegingen, waaronder shoulder hooping, leg hooping, rolls, isolaties, wedgies
-Overgangen van bewegingen
-Het ontwikkelen van je eigen flow en stijl
-Het verbinden van je hoopdance met de muziek.
-Kleine choreografie

Meer informatie over een cursus? Mail naar Liza@livetoplay.nl,

Another kind off butt hooping ! :D ... See MoreSee Less

Tag a hooper you want to bump butts with ❤️ Taught by Twisted Orbit Circus Entertainment www.instagram.com/deannelovexo/ www.instagram.com/hellyhoops/

Bekijk op Facebook

For those who missed it. I we have a addition to the hooping family coming end of April, beginning of May. Therefore I am taking a baby break from hooping activities. I will be back though! In summer you can expect me back in the hoop!. ... See MoreSee Less

Baby break!

Bekijk op Facebook

Baby break! ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Did some birthday hooping, pregnant and all. This is also my hoopaversary. 5 years in the hoop! ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Donderdag 1 december start er weer een cursus hoopdance 1 bij Parnassos Cultuurcentrum. Dat is over een paar dagen! Er zijn nog plekjes. Inschrijving verloopt via Parnassos.
De cursus is van 17.30-18.45 uur.
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

NIEUWSBRIEF