Beginnerscursus hoopdance

Kan je nog niet hoepelen of hoopdansen? Heb je in het park of op een festival mensen zo mooi zien dansen met een hoepel en wil je dat ook? Dat kan!

Tijdens de cursus leer je de basis van de hoopdance. Je begint met het hoepelen om je middel. Iedere week leer je er een paar nieuwe bewegingen bij en krijg je steeds meer gevoel voor het omzetten van de bewegingen in hoopdance. Aan het eind van de cursus heb je een mooie basis voor hoopdance, met een collectie aan bewegingen om uren te blijven dansen met een hoepel.

Wat leer je:
-Diverse hoopdance bewegingen, beginnend met hoepelen om je middel
-Overgangen van bewegingen
-Het ontwikkelen van je eigen flow en stijl
-Het verbinden van je hoopdance met de muziek

Ik draai weer vollop mee met hoopdance cursussen bij Cultureel Centrum Parnassos. Via de site van Parnassos kun je je inschrijven!

In november 2017 start weer een hoopdance 1 voor beginners. De verwachting is dat in februari 2018 een hoopdance 2 cursus start, als vervolg op hoopdance 1.

IMG_1307

Intermediate-cursus hoopdance 

In de intermediate-cursus bouwen we verder vanaf de basis. Je gaat werken aan een aantal meer gevorderde en gewilde bewegingen als shoulderhooping, leghooping, rolls, isolaties en wedgies. Daarnaast besteden we extra aandacht aan je out-flow naast je in-flow, en het ‘voelen’ van de hoepel zodat je vrijer kunt dansen met de hoepel. Aan het eind van de cursus heb je een nog bredere collectie aan bewegingen om mee te dansen in jouw eigen verder ontwikkelde flow.

Wat leer je:

-Diverse hoopdance bewegingen, waaronder shoulder hooping, leg hooping, rolls, isolaties, wedgies
-Overgangen van bewegingen
-Het ontwikkelen van je eigen flow en stijl
-Het verbinden van je hoopdance met de muziek.
-Kleine choreografie

Meer informatie over een cursus? Mail naar Liza@livetoplay.nl,