20150525_145839Een eigen hoepel 

Ik maak ook hoepels. Danshoepels*, voor beginners en gevorderden. Samen stellen we een hoepel op maat samen die aan jouw hoopdance wensen voldoet!

Wil je een hoepel op maat? Vul het formulier in. Dan neem ik contact met je op!

Een goede hoepel? Heel persoonlijk!
Een goede hoepel is er één die past bij je lengte, postuur en niveau.

20150612_113001Begin je net met hoopdansen? Dan is het fijn om met een grotere en zwaardere hoepel te dansen. De hoepel draait langzamer en zo kan je de beweging beter voelen en leren.
Ben je al meer ervaren en doe je meer off-body? Dan is een kleinere en lichtere hoepel juist fijner, zodat je de bewegingen sneller achter elkaar kan maken.

Welke hoepel bij je past en wat werkt voor je is heel persoonlijk. Welke formaat en natuurlijk ook de kleuren.

Grip, color, shine en sparkle!IMG_20160112_191709

Hoepels zijn er in allerlei vrolijke kleuren en patronen. Ze hebben ook vaak shine en sparkle om de bewegingen te accentueren. Belangrijk om fijn te kunnen hoopdansen is om te zorgen dat de hoepel niet snel naar beneden zakt. Daarvoor krijgt de hoepel in ieder geval een griptape.  Deze zijn er ook in allerlei kleuren en maten. Naast de griptape kun je nog allerlei andere kleuren en glitter tapes toevoegen.

* Danshoepels zijn lichter dan fitnesshoepels. Met danshoepels kan uren gedanst worden op lichaam en handen, in tegenstelling tot fitnesshoepels waar alleen mee op de taille gehoepeld mag worden voor max 10 minuten.

Hieronder een selectie van hoepels op maat.

 

 

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.