Hoopjams

IMG_20160129_220803

Hoopjam in Parnassos

Regelmatig organiseer ik hoopjams in Utrecht. Een hoopjam is een open training voor hoopers om te komen hoepelen en hoopdancen.

Iedereen die geïnteresseerd is in hoepelen en hoopdance is welkom.  Beginners die meer willen leren, ervaren hoopers die willen trainen. Wil je eens proberen of je (nog) kunt hoepelen? Kom en doe mee! 

Samen hoepelen werkt heel inspirerend, je leert van elkaar en is vooral heel leuk. Geen zorgen als je zelf geen hoepel hebt. Ik neem altijd extra leenhoepels mee. Muziek is ook altijd aanwezig om lekker op te jammen.

Naast hoopers zijn natuurlijk ook andere flowarts welkom!

Wanneer is er weer een hoopjam? Check de nieuwsberichten, schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan en houd facebook in de gaten wanneer er weer een hoopjam is. Je kunt me ook altijd een berichtje sturen via Liza@livetoplay.nl.

Hoopjam in het Hemelrijck

Vanaf maart 2016 is er maandelijks een hoopjam in Utrecht, in het Hemelrijck van de Metaal Kathedraal.

hemelrijk1-624x394

Het Hemelrijck

Een sfeervolle en unieke zaal in de nok van de voormalige kerk waar we mogen dansen tussen de spitsbogen. Dichter bij de hemel kun je je bijna niet voorstellen!

In Hemelrijck is ruimte beperkt daarom graag inschrijven per email. Mail naar Liza@livetoplay.nl  om je aanmelding te bevestigen. Schrijf je ook in voor de hoopjam op facebook voor extra informatie en deelnemers.

De Metaal kathedraal is een ecologische culturele broedplaats & autonome werkplaats voor kunstenaars in Utrecht. Het gebouw is een monument waar ze natuurlijk zuinig op zijn. Daarom vragen we wel van iedereen die komt jammen om niet alleen bewust te zijn van je hoop maar ook van de omgeving waar je hoepelt.

De Hoopjam wordt georganiseerd door mij en Pauline van Samfaina in samenwerking met de Metaal kathedraal.

Datum eerst volgende hoopjam: 13 maart
Tijden: van 13-17 uur
Toegang: 5 euro
Locatie: Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

 

 

Another kind off butt hooping ! :D ... See MoreSee Less

Tag a hooper you want to bump butts with ❤️ Taught by Twisted Orbit Circus Entertainment www.instagram.com/deannelovexo/ www.instagram.com/hellyhoops/

Bekijk op Facebook

For those who missed it. I we have a addition to the hooping family coming end of April, beginning of May. Therefore I am taking a baby break from hooping activities. I will be back though! In summer you can expect me back in the hoop!. ... See MoreSee Less

Baby break!

Bekijk op Facebook

Baby break! ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Did some birthday hooping, pregnant and all. This is also my hoopaversary. 5 years in the hoop! ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Donderdag 1 december start er weer een cursus hoopdance 1 bij Parnassos Cultuurcentrum. Dat is over een paar dagen! Er zijn nog plekjes. Inschrijving verloopt via Parnassos.
De cursus is van 17.30-18.45 uur.
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

NIEUWSBRIEF