Hoopjams

IMG_20160129_220803

Hoopjam in Parnassos

Regelmatig organiseer ik hoopjams in Utrecht. Een hoopjam is een open training voor hoopers om te komen hoepelen en hoopdancen.

Iedereen die geïnteresseerd is in hoepelen en hoopdance is welkom.  Beginners die meer willen leren, ervaren hoopers die willen trainen. Wil je eens proberen of je (nog) kunt hoepelen? Kom en doe mee! 

Samen hoepelen werkt heel inspirerend, je leert van elkaar en is vooral heel leuk. Geen zorgen als je zelf geen hoepel hebt. Ik neem altijd extra leenhoepels mee. Muziek is ook altijd aanwezig om lekker op te jammen.

Naast hoopers zijn natuurlijk ook andere flowarts welkom!

Wanneer is er weer een hoopjam? Check de nieuwsberichten, schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan en houd facebook in de gaten wanneer er weer een hoopjam is. Je kunt me ook altijd een berichtje sturen via Liza@livetoplay.nl.

Hoopjam in het Hemelrijck

Vanaf maart 2016 is er maandelijks een hoopjam in Utrecht, in het Hemelrijck van de Metaal Kathedraal.

hemelrijk1-624x394

Het Hemelrijck

Een sfeervolle en unieke zaal in de nok van de voormalige kerk waar we mogen dansen tussen de spitsbogen. Dichter bij de hemel kun je je bijna niet voorstellen!

In Hemelrijck is ruimte beperkt daarom graag inschrijven per email. Mail naar Liza@livetoplay.nl  om je aanmelding te bevestigen. Schrijf je ook in voor de hoopjam op facebook voor extra informatie en deelnemers.

De Metaal kathedraal is een ecologische culturele broedplaats & autonome werkplaats voor kunstenaars in Utrecht. Het gebouw is een monument waar ze natuurlijk zuinig op zijn. Daarom vragen we wel van iedereen die komt jammen om niet alleen bewust te zijn van je hoop maar ook van de omgeving waar je hoepelt.

De Hoopjam wordt georganiseerd door mij en Pauline van Samfaina in samenwerking met de Metaal kathedraal.

Datum eerst volgende hoopjam: 13 maart
Tijden: van 13-17 uur
Toegang: 5 euro
Locatie: Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

 

 

The first workshop is on October 24th and its about the basics. Never hooped and want to try it? Sign up through liza@livetoplay.nl ... See MoreSee Less

Workshop Beginner Basics

oktober 24, 2017, 7:30pm - oktober 24, 2017, 9:00pm

Hier leer je in anderhalf uur de basis van hoopdance. We beginnen bij de basis, het hoepelen om de taille. Dat is al genoeg om te kunnen hoopdansen. Maar we pakken nog meer bewegingen bij en hoe we di...

Bekijk op Facebook

Live to play hoopdance has gone past the 300 likes! It is awesome to have you all supporting me, follow my hoop journey and join on the activities. I love you all <3
To celebrate I will do a workshop giveaway! I have a number of workshops planned for this fall. The winner can join a workshop of their choice.
To join in LIKE Live to play hoopdance, and SHARE this post.
I will pick a winner on Saturday October 21th.
#giveaway #workshop #hoopdance #300likes #Livetoplay
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

De workshops en hoopjams van dit najaar staan online!. Meld je aan voor het event en maak je aanmelding definitief via Liza@livetoplay.nl ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Live to play hoopdance heeft de omslagfoto bijgewerkt. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

NIEUWSBRIEF