IMG_20160129_220803

    Hoopjam in Parnassos

Regelmatig organiseer ik hoopjams in Utrecht. Een hoopjam is een open training voor hoopers om te komen hoepelen en hoopdancen.

Iedereen die geïnteresseerd is in hoepelen en hoopdance is welkom.  Beginners die meer willen leren, ervaren hoopers die willen trainen. Wil je eens proberen of je (nog) kunt hoepelen? Kom en doe mee! 

Samen hoepelen werkt heel inspirerend, je leert van elkaar en is vooral heel leuk. Geen zorgen als je zelf geen hoepel hebt. Ik neem altijd extra leenhoepels mee. Muziek is ook altijd aanwezig om lekker op te jammen.

Naast hoopers zijn natuurlijk ook andere flowarts welkom!

Wanneer is er weer een hoopjam? Check de nieuwsberichten, schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan en houd facebook in de gaten wanneer er weer een hoopjam is. Je kunt me ook altijd een berichtje sturen via Liza@livetoplay.nl.

Wekelijkse hoop & flowjam in Utrecht 

Vanaf februari 2018 is er wekelijks een hoop & flowjam in Utrecht. Afwisselend tussen de zaterdag en zondag organiseer ik met een aantal andere enthousiaste hoopers de jam. Vanaf 15.00-17.00 uur ben je welkom in Utrecht West/Lombok. Tot eind maart zitten we in de gymzaal aan de Van Imhoffstraat. Vanaf april gaan we jammen in het Majella Park.

Daarnaast organiseren we regelmatig spontaan jams, en we werken aan een maandelijkse jam in de avond. Houd hiervoor mijn Facebook in de gaten.