Wil je hoopdance een keer proberen maar je nog niet gelijk inschrijven voor een cursus? Heb je al een cursus gevolgd en wil je meer focus op bepaalde moves of flow? Kom een keer een workshop volgen!

Ik organiseer beginnersworkshops hoopdance, maar ook themaworkshops waarin de focus ligt op een aspect van hoopdance.

Beginnersworkshop hoopdance
Hier leer je in een paar uur de basis van hoopdance. We beginnen bij de basis, het hoepelen om de taille. Dat is al genoeg om te kunnen hoopdansen. Maar we pakken nog meer bewegingen bij en hoe we die op een leuke en speelse manier kunnen aansluiten zodat het echt dansen wordt. Aan het eind van de workshop kun je met deze basis zelf het park in en gaan dansen en je eigen hoopdance stijl te ontwikkelen.

Niveau: beginner

Themaworkshops hoopdance

Kun je al wat meer? Dan is een themaworkshop hoopdance leuk om je hoopdance flow verder te ontwikkelen, met nieuwe bewegingen, variaties, en overgangen. Een workshop kan gaan over het leren chest & shoulder hoepelen, leg hoepelen, isolation of jumps.

Themaworkshop shoulder/ chesthooping

Heb je al een basis in hoopdance, en met je op zoek naar meer bewegingen om je flow uit te breiden? Wil je graag chest/shoulder hoopen maar het lukt niet? Kom dan deze workshop volgen. De hoepel hooghouden om je borst en schouders is een speciale beweging waar veel dingen samen moeten komen. Tijdens deze workshop gaan we daar mee aan de slag. Ik leg stap voor stap de techniek uit. Aan het eind heb je hopelijk door hoe het moet, en is het daarna veel oefenen en doen!

Niveau: Intermediate

 

Thema workshop leghooping
Het hoepelen om je benen en knieeën is een beweging om je flow mee uit te breiden. Je hebt dan je armen vrij om te bewegen en dansen! Maar hoe kom je er weer uit, als je eenmaal aan het leghooping bent? En lopen met leghooping, hoe doe ik dat? Allemaal dingen die tijdens deze workshop aan bod komen

Niveau: Beginner+/Intermediate

Thema workshop isolations
Een isolatie is wanneer je de hoepel zo beweegt dat het lijkt of deze stil staat, en jij er om heen wel beweegt. Isolaties zijn mooi om een rustmoment in je hoopdance te krijgen en zien er erg mooi uit. Ze zijn ook goed om spieren mee te kweken, ook al lijkt het niet zo. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de basis isolatie, met 2 handen en met 1 hand, en hoe je vanuit andere bewegingen in een isolatie kunt komen.

Niveau: Beginner+/Intermediate

Thema workshop escalators & wedgies
Escalators en Wedgies zijn hoopdance bewegingen waarbij de hoepel om je heen spiraalt. Ze zijn leuk om mee te starten, maar juist ook leuk om je flow te doorbreken, om naar een ander vlak te gaan (van verticaal naar horizontaal).
Je leert de escalators, naar boven en naar beneden toe, hoe je er in kunt komen en er weer uit, zodat je hem in je flow kunt verwerken.
Er zijn verschillende soorten wedgies. Je leert alle soorten en hoe je in en uit een wedgie kunt komen.

Niveau: Beginner+/Intermediate

Thema workshop Flow & Transitions
Hoopdance is meer dan trucjes en bewegingen kunnen. Je moet de bewegingen kunnen aansluiten.
Bij deze workshop gaan we werken aan de overgangen van de bewegingen, en ons bewust zijn van de interactie die we hebben met de hoepel. Hoe heb ik mijn handen? Welke kant draait te hoepel op? Hoe kom ik van verticaal naar horizontaal en terug.
Daarnaast gaan je werken aan het voelen van de hoepel en aansluiten op de muziek, zodat je hoepel echt een danspartner wordt. Taille hoepelen is genoeg om te kunnen.

Niveau: Beginner+

 

Thema workshop jumps
Jumps creeëren overgangen in je flow, ze doorbreken het spinnen en geven speelheid aan je flow. Tijdens deze workshop leer ik je verschillende jumpthroughs en stepthroughs aan, die ook vanuit verschillende bewegingen beginnen. Het is dus fijn als je al enige basis in hoopdance hebt, en een aantal bewegingen kent of iig hebt geoefend.

Niveau Beginner+/Intermediate

 

Losse workshop of Strippenkaart

Je kunt losse workshops volgens maar het is ook mogelijk een strippenkaart te kopen. Wil je meerdere workshops volgen? Een strippenkaart geeft je de mogelijkheid om 4 workshops naar keuze te volgen.

n.b. heb je ooit eerder workshops gevolgd bij me en is toen de strippenkaart niet vol gekomen? Dan mag je de strippenkaart nog vol maken door mee te doen met een van deze workshops!

Kosten20150705_153456
Losse workshop 17.50 euro
4 strippenkaart 50 euro voor 4 workshops.

Voor Hoopjam is 3 euro bijdrage. Wanneer je de workshop en er is aansluitend een hoopjam, dan is deze gratis.

Locatie

De workshops zijn bij mooi weer in het Majella Park of Berlijnplein. Bij slecht weer wijken we uit naar een zaaltje. 

Aanmelden

Aamelden kan via Liza@livetoplay.nl. Graag aangeven welke workshop je wilt volgen en of je een strippenkaart wil aanschaffen of los betaalt. Schrijf je ook in op het facebook event, dan zie je wie er nog meer van plan zijn te gaan en blijf je op de hoogte van de laatste informatie over de workshops.

 

 

 

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.