Live to play en Liza

Achter Live to play zit ik, Liza van Kuijk.

Mijn eerste hoepel kreeg ik van mijn vriend, voor mijn verjaardag in 2012.

Het was een danshoepel voor volwassenen, groter en zwaarder dan een hoepel uit de speelgoedwinkel. Daar is het mee begonnen. Om mijn taille was al snel geen uitdaging meer en via Youtube ontdekte ik dat er nog veel meer met een hoepel kan. En toen was ik los.

In de paar maanden daarna heb ik  ‘spelenderwijs’ 😉 hoopdance geleerd. De mogelijkheden zijn oneindig, je bent gewoon nooit uitgeleerd.

Mezelf vinden in de hoepel

Hoopdance is voor mij ook een vorm van zelfexpressie. Het geeft mijn zelfvertrouwen en helpt me om te gronden. Het is mijn vorm van meditatie.  Op het moment aan het hoopdansen ben, denk ik nergens anders aan, ik voel alleen mijn hoepel en de muziek.  Compleet in flow zijn is een heerlijk gevoel.

Hoopdance delen en verspreiden

Ik wil mijn liefde voor hoopdance graag delen en verspreiden. Daarom organiseer ik cursussen, workshops en regelmatig hoopjams, in het park of bij een centrum in Utrecht. Samen hoepelen werkt heel inspirerend, je leert van elkaar en is vooral heel leuk. Ik neem dan extra hoepels mee naar de jam, die gebruikt kunnen worden. Zo kunnen mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met hoopdance en er achter komen dat ze WEL kunnen hoepelen. Het plezier wat los komt bij mensen als het ze lukt te hoepelen is fantastisch.

Docententraining

Ik heb de docententraining gevolgd bij Karin de Wit van Movin’ Circle (Hoopdance.nl) en ben gecertificeerd hoopdance docent.  Door middel van lessen en workshops wil ik laten ervaren wat hoopdance is en wat je allemaal kunt doen met een hoepel, en mensen hun eigen flow leren ontwikkelen. Er kan zo veel meer mee dan alleen om je middel.

Utrecht

Ik woon samen met vriend en dochter in Utrecht. Ik ben in 2000 naar Utrecht gekomen om te studeren en zoals velen, wil ik er niet meer weg. Utreg mn stadsie! Ik ben dan ook graag in de parken te vinden in Utrecht, waaronder park Lepelenburg in het Centrum of in het Majella Park bij mij in de buurt.

Ik combineer mijn hoopdance activiteiten met een baan in het ziekenhuis als trainer.

Hi all,
So i broke my foot yesterday.
I have a cast and not allowed to put weight on it. Next week i get a new cast i can walk in.
This puts a bit of a crack in my hoopdance activities :(.
I need to see how mobile i will be once i have the walking cast. Will keep you posted!
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Being crafty! ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Im looking for new speakers, for my hoopdance workshops. Any recommendations?
My requirements:
-Need to be able to go pretty loud (like fill a gym with music)
-Connect to phone or tablet (through bluetooth or other)
-Not too big and heavy
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Live to play hoopdance heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

I'm back! Making plans. Getting excited already about sharing the hooplove. Expect some workshops and hoopjams events soon! ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

NIEUWSBRIEF