Hi hoopers!

De eerste Hoopjam was een succes en smaakte naar meer!

Daarom hoepelen we 17 april opnieuw in het betoverende Hemelryck van de Metaal Kathedraal. Een sfeervolle en unieke locatie in de nok van deze voormalige kerk tussen de spitsbogen.IMG_20160313_134224
Deze keer is er naast de reguliere Hoopjam ook een hoepelworkshop voor beginners. Dus wil jij je skills opvijzelen of de basis leren van het hoepelen? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou! De workshop wordt ook op 17 april gehouden. Als je na de workshop nog niet genoeg hebt van al het gehoepel, kun je je daarna aansluiten bij de Hoopjam.

Kun je al hoepelen en wil je lekker komen trainen op deze bijzondere plek, meld je dan aan voor de Hoopjam.

Je kunt je via de website van de Metaal Kathedraal aanmelden voor de workshop Hoepelen voor beginners en Hoopjam.

Dus hoepel op van Facebook, meld je aan en we zien je de 17e!

Hoopjam is een samenwerking tussen Metaal Kathedraal, mij (Live to Play) en Pauline (Samfaina) en wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage vanuit stichting DOEN.

Over Metaal Kathedraal

De Metaal Kathedraal is een onafhankelijke culturele ecologische broedplaats. Dit initiatief van kunstenaars in het voormalige buurtschap De Meern, is een vrijplaats waar ecologie, kunst, cultuur, natuur en cultureel ondernemerschap samengebald worden in een unieke programmering vanuit een uitzonderlijk monumentaal gebouw. Metaal Kathedraal is een van de eerste katholieke kerken die gebouwd werden eind 1800. Het monumentale karakteristieke pand is door de eeuwen heen vele male getransformeerd van Katholieke kerk, naar zijspanfabriek, naar Metaal Fabriek. In 2011 werd de fabriek bezemschoon overgenomen en is het nu het bruisende nieuwe Mekka voor Utrechtse makers, kunstenaars en performers en bijzondere eventlocatie!

Kom maken, Kom spelen!IMG_20160313_134208

In het kort
Zondag 17 april
Workshop Hoepelen voor beginners
14.00- 15.30 uur
€20 – inclusief benodigde materialen en aansluitend Hoopjam

Hoopjam – op eigen gelegenheid hoepelen
14.00- 18.00 uur (vrije inloop)
€5 – breng je eigen hoepel mee (er zijn maar enkele leenhoepels beschikbaar)

Meld je snel aan voor de Hoopjam of de workshop.

See you in the hoop!